OSMANİYE / MERKEZ - ŞEHİT MÜCAHİD SOYDEMİR İMAM HATİP ORTAOKULU

May

Öğrencilerimizin yıl içerisinde yaptıkları çalışmalar kullanılarak, okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Gül Pınar GÖKŞEN tarafından düzenlenen resim sergisi, okul müdürümüz Fuat AKAGÜNDÜZ, müdür yardımcımız Ruhi GÜVEL, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla yapılan törenle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Katkılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Eyl

Yoğunlaştırılmış yabancı dil programı 5. sınıf İngilizce seviye tespit sınavı gerçekleştirildi.

Haz

1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası nedeniyle okulumuzda bazı etkinlikler düzenlendi. Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Huriye Eda KUTLUTÜRK tarafından resim sergisi, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Meliha KÜÇÜK tarafından Teknoloji ve Tasarım sergisi açıldı. Sergi esnasında gelen misafirlerimiz için Müzik Öğretmenimiz Sibel ÇİLOĞLU ve okul koromuz çeşitli şarkılar seslendirdiler. Ayrıca öğretmenlerimiz arasında düzenlenen mangala turnuvasında Görsel Sanatlar Öğretmeni Huriye Eda KUTLUTÜRK, kız öğrenciler arasında düzenlenen mangala turnuvasında Büşra YUSUF, erkek öğrenciler arasında düzenlenen mangala turnuvasında da Cevdet ÖCAL birinci oldular. Sergilerimiz ve etkinliklerimiz hafta boyunca konuklarını ağırlamaya devam etti.

May

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Huriye Eda KUTLUTÜRK ve teknoloji tasarım öğretmeni Meliha KÜÇÜK rehberliğinde öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar ile sınıf, salon, kütüphane gibi alanlara ilim, hikmet, sanat ve spor alanlarındaki örnek şahsiyetlerin isimleri verildi.

May

Okul müdürü Fuat AKAGÜNDÜZ, eğitim içeriğini ve uygulamalarını izlemek, değerlendirebilmek, öğretim birlikteliğini ve öğretmenler arası tecrübe paylaşımını sağlamak amacıyla ders ziyaretlerinde bulundu.

May

Okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi alan öğretmenleri rehberliğinde, öğrencilerimizin bilgi ve kazanımlara sahip olma düzeylerini tespit etmek, varsa eksiklikleri zamanında gidermek maksadıyla meslek dersleri kazanım testleri uygulandı.

May

Öğrencilerimizin toplumsal sorunlara duyarlı, sorun çözen, çalışma becerileri gelişmiş, çevresiyle etkileşim içerisinde ve çevresini tanıyan bireyler olabilmeleri amacıyla "Okul Komşuları" etkinliği düzenledik.

May

Okul rehber öğretmenimiz Sibel DEMİRCİ tarafından okul sınıf rehber öğretmenlerimiz için dezavantajlı gruplara yönelik eğitim süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar üzerine bir toplantı gerçekleştirildi.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü Osmaniye Okuyor Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz kütüphane söyleşilerimiz devam ediyor.

May

Okulumuz ve Şehit Bekir Evren İmam Hatip Ortaokulu yabancı dil ağırlıklı 5. Sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz 8/H sınıfı öğrencilerinden Hamit GÜMÜŞ 1-3 Nisan tarihleri arasında Kilis'te düzenlenen Okul Sporları Güreş Yıldızlar Erkek Grekoromen Stil 57 kg grup 1.si olmuştur. Ayrıca öğrencimiz 14 Nisan tarihinde Afyonkarahisar'da düzenlenen U13 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.