OSMANİYE / MERKEZ - ŞEHİT MÜCAHİD SOYDEMİR İMAM HATİP ORTAOKULU

e-Twinning

e-Twinning Uygulamaları

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Eda KUTLUTÜRK ve öğrencilerinin katılmış oldukları "On Parmağımda On Marifet" isimli e-Twinning projesi kapsamında atık malzemelerden yapılan fener çalışması, DKAB öğretmenlerimizin katkısıyla hazırlanan Ramazan köşesi ile birleştirilerek okulumuzda sergilendi.

May

Pandemi nedeniyle teknoloji bağımlılığının arttığı bu dönemde öğrencilerimizin yeni uğraşlar edinerek gerçek hayatta öğrenmenin keyfine varmalarını amaç edinen projemizde, öğrencilerimiz her ay bir akıl oyunu öğrendi ve bir kitap okudular. 4 oyun ve 4 kitap ile tamamlanan projemizin değerlendirmesi web 2.0 araçları ile yapıldı.

Nis

Okulumuz yabancı dil ağırlıklı 5.sınıf öğrencileriyle yapılan E-Twinning My Hometown projesinde farklı illerden öğretmen ve öğrencilerle ortak çalışmalar yapıldı. Projede herkesin kendi memleketini tanıttığı etkinliklere yer verildi. Amaçları arasında yabancı dili geliştirmek ve Web 2.0 araçlarını kullanarak dijital dünyayı öğrenmek de olan projede şu an son aşamaya gelindi.

Şbt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Eda KUTLUTÜRK ve öğrencileri "On Parmağımda On Marifet" isimli e-Twinning projesine katılmışlardır. Dokuz okulun katılımı ile şubat-mayıs ayları arasında  tamamlanması planlanan proje ile öğrencilerimizin farklı sanat dallarıyla etkinlikler yaparak estetik algılarını, özgüvenlerini, yaratıcılıklarını geliştirmek amaçlanmaktadır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.