T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / MERKEZ - ŞEHİT MÜCAHİD SOYDEMİR İMAM HATİP ORTAOKULU

Hedef LGS 2023-2024

Hedef LGS Projesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Etkinlikleri

May

Öğrencilerimizin dikkat ve odaklanma üzerine yaşadıkları sıkıntılar ile nasıl baş edebileceklerini konu edinen seminer okul rehber öğretmenimiz Sibel DEMİRCİ tarafından gerçekleştirildi.

May

Sınav kaygısı ile baş etme yolları ve ebeveynlerin sınava ilişikin tutumlarının öğrenciler üzerindeki etkilerini inceleyen seminer okul rehber öğretmenimiz Sibel DEMİRCİ tarafından gerçekleştirildi.

May

Okulumuzda kariyer buluşmaları ve mesleğimde bir gün etkinlikleri kapsamında yaptığımız çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu ayın konuğu Çukurova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü sayın Mehmet PANAVUR idi. Konuğumuz mesleğinde bir günün nasıl geçtiğini aktardıktan sonra öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

May

7. Sınıf öğrencilerimize yönelik hazırlanan yaz kampı planlaması, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile paylaşıldı.

Şbt

İl koordinatörler toplantısı gerçekleştirldi.

Şbt

I. dönem sınav analizleri yapıldı, öğretmen ve velilerimizle paylaşıldı.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimize yönelik etkili ders çalışma teknikleri semineri okul rehber öğretmenimiz Sibel DEMİRCİ tarafından gerçekleştirildi, hazırlanan broşür öğrencilerimizle paylaşıldı.

Şbt

Yarıyıl tatili kış kampımız başarıyla gerçekleştirildi, kamp sonrası analiz ve değerlendirmeler yapıldı.

Şbt

Ara

Öğrenci-yazar buluşmalarımız devam ediyor. Aralık ayı konuğumuz Osmaniyeli şair-yazar Bestami YAZGAN, öğrencilerimizle dini ve milli değerlerimizle ilgili verimli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ara

Zaman yönetimi semineri okul rehber öğretmenimiz Sibel DEMİRCİ tarfından gerçekleştirildi. Ayrıca seminerin verimliliğini artırmak için konuyla ilgili broşür öğrencilerimizle paylaşıldı.

Ara

2023 LGS okul birincisi olan öğrencimiz, 8. sınıf öğrencilerimizle buluşarak sınava ilişkin deneyimlerini paylaştı.

Ara

8. sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik motivasyon amaçlı sosyal etkinlik çalışmalarımız devam ediyor.

Ara

LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize yönelik etkili soru çözme  teknikleri seminerimiz okul rehber öğretmenimiz Sibel DEMİRCİ tarafından gerçekleştirildi.

Ara

Ara tatil LGS kamp programımızı 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdik.